System för anläggningar

System för badhus, museer, bibliotek och kulturarenor, Actor Smartbook med kassafunktion, guidebokning, webbiljetter och vanliga pappersbiljetter till arrangemang eller som entrébiljett.

System för anläggningar

Actor Smartbook används i våra modernaste badhus, där köper badgästerna en entré på nätet eller i entrén i anläggningen. Armbandet som besökaren får kan laddas med pengar, biljetter och bokningar. Med armbandet kan gästen göra allt: öppna och låsa sitt omklädningsskåp, handla i butiken, ta en kopp kaffe i kiosken eller äta sin lunch i restaurangen, träna i gymmet och bada i poolerna, helt utan kontanter. För anläggningen betyder det mindre personalbehov, minskad kort- och kontanthantering och integrering med befintliga ekonomisystem.

System för mindre anläggningar

Actor Smartbook används även på mindre anläggningar så som museer, bibliotek och kulturarenor. Där används kassafunktion, guidebokning, webbiljetter eller vanliga pappersbiljetter till arrangemang eller som entrébiljett. Givetvis är kassan godkänd av Skatteverket och har fullständig lagerhantering.

Andra anläggningar har andra behov. Nedan har vi listat ett antal olika anläggningar. Gemensamt för alla system är att de kan integreras i anläggningens verksamhetssystem för smidig och kostnadseffektiv hantering, både för besökaren och anläggningen.

System för anläggningar

Några av våra funktioner riktade till besöksanläggningar.

Biljetthantering

Sälj enkelbiljetter, klippkort, årskort och passbokningskort på ett enkelt sätt. Både i bemannad kassa eller via webbförsäljning.

Webbförsäljning av biljetter

Erbjud era kunder att köpa biljetter till besök och evenemang innan besöket. Möjlighet finns även till merförsäljning.

Kassasystem

Komplett och certifierat kassasystem för försäljning av varor och biljetter i exempelvis badhus, gym, bibliotek och andra typer av besöksanläggningar.

Inpassering

Motordrivna vändkors och grindar i publika miljöer där kvalitet är viktigt.

Abonemang

Sälj era årskort som ett abonemang med automatisk betalning varje månad genom att låta era kunder koppla sitt bankkort.

RFID-läsare

Läsare för olika typer av inpassering.

Skåplås

Låssystem som gör det möjligt att övervaka skåptillgång samt att bli larmad om någon forserar låset.

Automater

Självbetjäning för köp, bokning, pass och utcheckning.

Platsbokning

Sälj biljetter till evenemang där kunden får valet att välja plats och priskategori.

Passbokning

Hantera alla era bokningspara pass på ett enkelt och modern sätt där kunden själv kan boka in sig på era pass. Både med årskort, månadskort, klippkort eller ströbokning.